کلینیک فیزیوتراپی پردیس

با پیشرفته ترین و مجهزترین تجهیزات الکتروتراپی ، تمرین درمانی ، لیزر پرتوان، مگنت درمانی و طب سوزنی(dry needling)

کلینیک فیزیوتراپی پردیس

با پیشرفته ترین و مجهزترین تجهیزات الکتروتراپی ، تمرین درمانی ، لیزر پرتوان، مگنت درمانی و طب سوزنی(dry needling)

کلینیک فیزیوتراپی پردیس

آدرس کلینیک: رشت_ چهارراه گلسار_ خیابان نواب_ روبروی آژانس نواب_ برج نواب
شماره تماس:۳۲۱۲۴۰۹۳ - ۰۹۳۳۰۱۳۲۹۰۷

آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
۰۲
خرداد ۹۶

 بکار گیری لیزر های کم توان یا توان متوسط در درمان بیماریها و اختلالات سیتسم عضلانی ، اسکلتی مفصلی وعصبی اخیراً بسیار مورد توجه محافل علمی دنیا قرارگرفته و کاربرد گسترده‌ای پیدا کرده است.

Laser برگرفته از حروف اول کلمات Light amplification by stimulated emission of radiation است و به معنای تقویت نور بوسیله نشر تابشی تحریک شده است.

لیزرتراپی با لیزرهای کم توان به نامهای مختلف شناخته می‌شود. لیزرهای با توان کمتر از 500 میلی وات و گاهاً تا 1000 میلی وات را کم توان و 1000 تا 5000 میلی وات را با توان متوسط در نظر می‌گیرند معهذا با توجه به دانسیته توان و انرژی مورد استفاده در لیزرهای با توان متوسط و حتی گاهی لیزرهای پرتوان را هم در محدوده‌ی لیزرتراپی کم توان به حساب می‌آورند. لیزر کم توان معمولا نه ایجاد گرمای زیاد می کنند نهایجاد زخم ویا التهاب .

 

لیزر چه کارهایی انجام می‌دهد؟

مطالعات نشان داده‌اند که چندین نوع فعالیت در اثر استفاده از لیزر با قدرت پایین تشدید می‌شود. از جمله ساختن پروتئین و آنزیمهای سازنده DNA ( DNA ترانسکریپتاز) و تشدید متابولیسم میتوکندری می‌باشد. ترمیم سلولها بعد از تخریب ، ترمیم و رشد آکسون عصب تخریب شده ( مثلاً از طریق جوانه زدن) و پاسخهای ایمونولوژیکی نیز با این روش بهتر می‌شوند. بررسیهای انجام شده نشان می‌دهد که کاهش درد وتشدید سرعت ترمیم زخم و افزایش سرعت بازسازی عصبها نیز از جمله اثرات دیگر لیزر می‌باشند.گام آن جلوگیری میکند.

 

لیزر کم توان چگونه اثر میکند؟

یکی از مکانیسمهای اصلی که تاکنون روی آن مطالعه شده ، ایجاد تغییر در زنجیره انتقال الکترون در میتوکندریها می‌باشد. اینگونه تصور می‌شود که سیتوکرومها در زنجیره انتقال الکترون قادرند که طول موج مشخصی از لیزر را دریافت کنند. انرژی این امواج نوری لیزری باعث می‌شود اعمال این زنجیره سریعتر انجام شود و تولید ATP افزایش یابد و در نتیجه سنتز زنجیره‌های DNA و اعمال سلولی و ساخت پروتئین و بعضی اعمال سلولی دیگر با سرعت بیشتری انجام گیرد.

دیگر مکانیسم های مورد مطالعه شامل جذب اشعه توسط پروتئینهای غشای سلولی است که باعث تغییر شکل غشاء و افزایش نفوذ پذیری آن نسبت به یونها می‌باشد. همچنین لیزر می‌تواند بوسیله سلولهایی غیر از سلولهای گیرندة نوری در چشم نیز جذب شود. این سلولها در بدن مشابه فتورسپتورها در چشم عمل می‌کنند. چندین گیرنده نوری غیر رتینی به این شکل در جاهای مختلف بدن و گونه های جانوری و از جمله انسانها وجود دارد و مطالعاتی در جریان است که نقش آنها را در ریتم فیزیولوژیک شبانه روزی بدن نشان می‌دهد.

 

اثرات لیزر در بدن:

برخی محققان بر این باورند که لیزر کم توان قادر به ایجاد تغییرات مثبت در سطح سلولی می باشد ، که این اثر بدون ایجاد حرارت قابل ملاحظه ای در سطح سلول ایجاد می باشد. این پاسخ های فتو شیمیایی منجر به تغییرات فیزیولوژیک در عملکرد سلول می شوند.

 

برخی از موارد استفاده از لیزر تراپی:

1 ـ در بهبود انواع زخمها ( زخمهای دیابتیک ، زخمهای بستر و... ) .

2 ـ در تسکین دردهای عضلانی همچون سندرم مایوفاشیال.

3 ـ در تسکین دردهای ناشی از ضربه و بعد از اعمال جراحی.

4 ـ در تسکین دردهای مفصلی همچون آرتروز.

5 ـ در تسکین دردهای ناشی از پیچ خوردگیها و کشیدگیهای تاندونی.

6 ـ در تسکین دردهای روماتیسمی همچون آرتریت روماتوئید.

7 ـ در تسکین دردهای عصبی همچون سندروم تونل مچ دستی.

8 ـ در تسکین دردهای ناشی از استفاده بیش از حد اندامها.

9 ـ در درمان آسیب های ورزشی.

10 ـ در بازسازی عصب آسیب دیده همچون فلج عصب صورتی.

 

موارد منع استفاده:

1-در بیماران دارای پیس میکر قلبی ( Pacemaker ) لیزر نباید در روی قفسه سینه استفاده شود.

2 ـ در خانمهای حامله لیزر نباید در ناحیه شکم و ناحیه کمر و لگن استفاده شود.

3 ـ بیماران دارای سرطان

 

 

لیتک اینستاگرام: pardis.physiotherapy

برای ورود مستقیم به کانال فیزیوتراپی و دریافت اطلاعات درمانی در مورد آسیبها و درمانهای خانگی و پزشکی، به سمت چپ سایت ،قسمت پیوند ها (لینک اینستاگرام ییا تلگرام فیزیوتراپی) مراجعه فرمایید

 

https://g.co/kgs/vmC8v7

low_back_pain #pain #physiotherapy #rasht #doctor#
#کمردرد #کمردرد #فیزیوتراپی #رشت #فیزیوتراپی_پردیس #درمان_کمردرد #درد #دردکمر #فیزیوتراپی_رشت

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۶/۰۳/۰۲
یاسر محبی راد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی